Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Πρώτα Γενέθλια

Την Δευτέρα, 6 Απριλίου, ο μικρός Φίλιππος, έγινε 1 έτους. Αν και παραμονές Μ. Εβδομάδας, δεν γινόταν να μην γιορτάσουμε το μεγάλο αυτό γεγονός.


Τούρτα

Η πρώτη τούρτα για το μικρό μου αστεράκι, δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική διακόσμηση από αυτήν, δηλαδή αστεράκια. Ήταν η πρώτη φορά που έφτιαχνα διώροφη τούρτα και νομίζω πως δεν τα πήγα άσχημα. Η γεύση της, μία στρώση mousse λευκής σοκολάτας και μία στρώση mousse σοκολάτας γάλακτος. Η επικάλυψη και τα σχέδια είναι με χειροποίητη ζαχαρόπαστα.




















Party Favors

Το party favor για τους μικρούς προσκεκλημένους είχε Πασχαλινό χαρακτήρα. Κάθε παιδάκι έλαβε φεύγοντας από το πάρτυ ένα τσαντάκι που περιείχε: Μπισκότο κουνελάκι με επικάλυψη χειροποίητης ζαχαρόπαστας, ένα βαμμένο αυγουλάκι, mini σοκολατένια αυγουλάκια και smarties.




Μπουφές

Με τις ετοιμασίες της τούρτας και των μπισκότων (απογεύματα μετά τη δουλειά μέχρι αργά τη νύχτα) δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ με τον μπουφέ του πάρτυ μας όπως στα γενέθλια του μεγάλου μου γιου, Ευθύμη. Ευτυχώς, η μαμά μου, γιαγιά Θεοδώρα, είναι πάντα πρόθυμη να μπει στην κουζίνα ιδίως για μεζεδάκια.

Χελώνα











Τυρομπαλάκια











Ψωμί Pizza













Μπαγκέτα με ψητά λαχανικά & γαρίδες / Μπαγκέτα με σολωμό με sauce philadelpia













Brioche Ελληνικό / Brioche παιδικό














PizzaΚια












Σαλάτα μπουκέτο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου