Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Το Candy bar της Λένας



Η Αναστασία γινόταν για πρώτη φορά νονά..., ήθελε να είναι όλα μαγικά για μία από τις πιο σπουδαίες ημέρες στη ζωή της βαπτιστήρας της, Λένας.

Όταν μιλάει για εκείνη, τα μάτια της λάμπουν... "Είναι το καλύτερο, το ομορφότερο και το πιο γλυκό μωρό του κόσμου" λέει και πλημμυρίζει από χαρά...

Διάλεξε όλα τα πράγματα, ρούχα, παπούτσια, λαμπάδα, σταυρό κτλ με αγάπη για το κοριτσάκι της φίλης της... Το φόρεμα, πριγκιπικό... ο σταυρός το ίδιο... 

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η συζήτηση για το Candy Bar... "Θέλω να πάω μια τούρτα... είμαι νονά... γίνεται να μην πάω μια τούρτα;" δήλωσε η Αναστασία και η αναζήτηση ξεκίνησε..

Τί θέμα, τι σχέδιο, τι χρώματα? Και σιγά σιγά καταλήξαμε στο Pink & Grey, με πεταλούδες...

Pink: Η Λένα αγαπά το ροζ χρώμα
Grey: Η λεπτομέρεια από το νυφικό της μαμάς
Πεταλούδες: Τι όμορφο και ανοιξιάτικο έντομο...





Η τούρτα

Τούρτα cake σοκολάτας με γέμιση frosting σοκολάτας, 2 επιπέδων. Η κάτω βάση έχει επικάλυψη γκρι από ζαχαρόπαστα ενώ η επάνω επικάλυψη από ροζ ζαχαρόπαστα. Little flying butterflies σε λευκό χρώμα πετούν από το ένα επίπεδο στο άλλο…
Στη βάση της τούρτας υπάρχει ένας λευκός φιόγκος που κάνει την τούρτα ακόμη πιο girly.












Τα Cupcakes

Cupcake αμυγδάλου με κομματάκια σοκολάτας. Τα μισά cupcakes έχουν επικάλυψη ροζ ζαχαρόπαστας ενώ τα άλλα μισά γκρι και πάνω λευκή flying πεταλούδα.











Τα Cakepops


Cakepops από κέικ σοκολάτας με επικάλυψη ροζ & γκρι σοκολάτας διακοσμημένα με πεταλούδα και sprinkles και κορδελάκια στα ίδια χρώματα. 


Τα Ganache Sandwiches

Bite size μαλακό μπισκότο αμυγδάλου με ganache λευκής σοκολάτας χρωματισμένη ροζ.








Τα Cookies



Μπισκότο σαμπλέ με επικάλυψη ροζ ζαχαρόπαστας σε σχέδιο πεταλούδα διακοσμημένο με ροζ sprinkes (πέρλες). Επίσης, στρογγυλό μπισκότο με επικάλυψη γκρι ζαχαρόπαστας και το μονόγραμμα (Λ) σε ροζ χρώμα.







Meringues
Μαρέγκες (μπεζέδες) σε ροζ & γκρι χρώμα.













Η Λεμονάδα

Χειροποίητη Λεμονάδα της γιαγιάς Θεοδώρας δρόσισε τους καλεσμένους. 


Η Βυσσινάδα

Χειροποίητη βυσσινάδα της γιαγιάς Θεοδώρας. Μυστική συνταγή που μόνο εκείνη γνωρίζει, ευχαρίστησε γλυκά όσους τη γεύτηκαν. 





Να ζήσει η μικρή Λένα, να ευτυχίσουν οι γονείς της και πάντα Άξια η νονά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου