Έτσι προέκυψαν ένα πρωί και τα Espresso Cup Cakes. Τολμήστε να τα δοκιμάσετε, ειδικά εάν είστε λάτρεις του epsreso.
Enjoy...!!!
Υλικά
3/4 κούπας ζάχαρη
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 κούπα βούτυρο
2 αυγά
1/2 δόση espresso (Προσοχή: να έχει κρυώσει)
Και... ξεκινάμε...
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και τέλος τον καφέ.
Βάζουμε στο κέντρο του μίξερ όλα τα στερεά υλικά (ζάχαρη, αλάτι, αλεύρι, σόδα) και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Μοιράζουμε σε θήκες cup cakes (12) και ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180ο φούρνο για 25' - 30'.
Frosting
1 δόση espresso (Προσοχή: να έχει κρυώσει)
1/2 κούπα βούτυρο
2 κ.σ. μέλι
2 κούπες ζάχαρη άχνη
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ για 5-6 λεπτά. Αν υφή δεν είναι αρκετά σφιχτή, προσθέτουμε λίγη ακόμη ζάχαρη άχνη.
Καλή επιτυχία...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου