Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Frozen Party




Το Frozen είναι ταινία κινουμένων σχεδίων του 2013 σε παραγωγή της Walt Disney Animation Studios, ελαφρώς βασισμένη στο παραμύθι Η Βασίλισσα του Χιονιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
Γνώρισε κριτική επιτυχία με αρκετούς κριτικούς να τη θεωρούν την καλύτερη ταινία - μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων της Disney από την εποχή αναγέννησης του στούντιο. Η ταινία κέρδισε δύο Όσκαρ στις κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Πρωτότυπου Τραγουδιού, τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, το BAFTA Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, πέντε Annie Awards και δύο Critics' Choice Awards.
To Frozen κατέκτησε τον τίτλο της πιο πετυχημένης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων όλων των εποχών, βάση εσόδων, ξεπερνώντας το Toy Story 3. Επίσης, είναι η δεύτερη πιο πετυχημένη ταινία του 2013 και η έβδομη πιο πετυχημένη ταινία όλων των εποχών.

Διαβάζοντας όλες αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο για τον οποίο την έχουν, κυριολεκτικά, λατρέψει τα όλα τα κορίτσια. Περισσότερο βέβαια έχουν λατρέψει την πρωταγωνίστρια, Princess Elsa....

Το ίδιο έχει συμβεί και με τη μικρή Σμαράγδα (καταπληκτικό όνομα) που πριν λίγες ημέρες γιόρτασε τα 4α γενέθλιά της με θέμα: Elsa / Frozen.

Τούρτα
Ανάμεικτη τούρτα με παντεσπάνι σοκολάτας και Mousse λευκής και μαύρης σοκολάτας. Η επικάλυψη είναι με χειροποίητη ζαχαρόπαστα. Ο αριθμός καθώς και όλα τα διακοσμητικά στοιχεία είναι επίσης από ζαχαρόπαστα.

 











Αλμυρά













Μπόμπες

  • Κοτοσαλάτα
  • Τυρί, καπνιστό ζαμπόν


 

Hot Dog

















Αλμυρά Cheesecake

















PIzza Rolls










Baguette au saumon fumé











Chicken Nuggets








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου